F.A.Q La-Band
+-

This is most likely because you have not assigned an image to the song post.
 This is probably due to a problem in the theme’s installation process; if you delete the theme and re-install it, the Theme Options panel should then be displaying properly.
There are 2 possibilities; the first may be same the cause as for the previous question and the second is likely to be caused by a corrupt data base. If it’s the former, the solution is the same as for the previous question. However, if the problem is a corrupt data base, you will probably need to either fix the data base or reinstall WordPress with a new one. (see if http://www.maketecheasier.com/fix-corrupted-wordpress-database-2/ can help in any way)
This problem is not theme related, but it rather has to do with your server’s configuration, be it local or hosted. You need to configure your server so that it would allow the upload of larger file sizes.
The Comments feature is implemented in the theme for blog posts only.
 The reason is that you are not using the Full Width Section short code. Generate that short code and place your content inside it.
You may need to re-assign the images of the slides once again. Once you have done this correctly they should appear in the Slide Image column of the Slides panel.
The most likely possibility is that you are using a caching plug-in which is currently active; depending on the options and configuration of the plug-in you might only see the changes after a certain amount of time, unless you clear its cache sooner.
 A 500 internal server error means that there is an unknown internal problem with the server – this is most likely a problem not related to the theme. The first best and easiest thing to do is to contact your administrators and ask them for some help; the second best but (probably) less easy thing is to take a look at the following articles and start getting your hands dirty in trying to solve the unknown problem: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/ and http://www.makeuseof.com/tag/the-ultimate-guide-to-solving-500-internal-server-errors-and-blank-white-pages-in-wordpress/
K-Boom has an Active Robots Indexing Option option which is disabled by default – not everyone may wish to be seen by Google. To remove the (formal) blocking and enable the robots to crawl and index your web site you should go to Theme Options>Meta and make sure that the option’s check box is checked, then choose an option from the below drop-down menus, something other that none.
1.incorrect permissions for wp-content/uploads folder – fix that and the images should be uploaded properly Note: please be advised that with each passing month a new folder is created within the /uploads folder, according to the month you are in, and it may be automatically created with the wrong permission. WordPress Codex description: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions http://wordpress.org/support/topic/permissionsimage-uploads-1 http://stackoverflow.com/questions/18352682/correct-file-permissions-for-wordpress http://wordpress.org/support/topic/directory-and-file-permissions For older versions: http://wordpress.org/support/topic/image-upload-unable-to-create-directory-777-does-not-work?replies=6
http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-xml-parsing-error-xml-or-text-declaration-not-at-start-of-entity http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-xml-parsing-error-xml-or-text-declaration-not-at-start-of-entity-1 http://validator.w3.org/feed/docs/error/WPBlankLine.html

2) importer problems
Note: the WP importer (for demo content) is a rather old (and in some ways outdated) plug-in, so it will not always perform as expected.
Any issues you may encounter are in no way linked to the theme. See http://wordpress.org/support/topic/does-not-import-images-file-attachements for information on how to deal with failed file imports. (additional link: http://wordpress.org/support/topic/import-fails-to-import-photos-attachments)